Home / Lajme / Maqedoni / EKSPOZIT NE PROCREDIT BANK

EKSPOZIT NE PROCREDIT BANK

Në njërën nga filialat e Procredit Bankës në Tetovë, mbrëmë u realizua një ekspozitë e piktorëve të vendit në bashkëpunim me bankën në fjalë. Në këtë ekspozitë merrnin pjesë katër artistë me punimet e tyre grafike. Qëllimi I kësaj ekspozite ishte ndihmesa në aktivitetet kulturore të artistëve vendas.

Në ekspozitë merrnin pjesë katër artistë, Buran Ameti, Enver SelimiIvana Nastevska, dhe Jakup Ahmeti.
Ndërsa organizatorja e këtij Manifestimi dhe përfaqsuese e Procredit bankës Ermira Kica, tha se ideja është aty se në kuadër të Konceptit bankar duam të ndërtojmë edhe konceptin se banka është për të gjithë dhe jo vetëm për biznesmenë.
Prokrediti përvec mundësimit të prezantimit të pikturave të artistëve, ka bërë edhe financimin e korrnizave të pikturave.
Në ëkspozitën e mbrëmshme pati vizitorë të shumtë të cilët kishin ardhur për të ndjekur manifestimin. Në ekspozitën e mbrëmshme të grafikave të katër piktorëve, ishin të ekspozuara afër 20 piktura të punuara në akvatin akril e kshtu me radhë.
Përndryshe ky nuk do jetë aktiviteti I vetëm I Prokreditit ata paralajmëruan financimin e edhe disa aktiviteteve tjera.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *