Home / Lajme / Maqedoni / Spitali i Gostivarit ka shlyer një pjesë të boxheve

Spitali i Gostivarit ka shlyer një pjesë të boxheve

Arritje të mëdha për një periudhë të shkurtër kohore. Ishte kjo baza e preskonferencës së sotme që mbajti drejtori I qendrës mjeksore të Gostivarit Betim Dauti..
Zotri Dauti në këtë takim me Gazetarët, shpalosi edhe listën e borxheve që ka trashëguar nga ish drejtori dhe sasinë që për katër muaj e gjysmë ka arritur ta shlyejë, e që arrinin deri në 20 përqind nga shum a e përgjithshme.
Drejtori I spitalit të Gostivarrit në takimin e sotëm me gazetarët përmendi gjithashtu edhe arritjen e sigurimit të një shume të konsiderueshme investimi në spital nga ana e disa donatorëve Gjerman, me ndihmën e të cilëve janë bërë edhe tri salla operacioni, dy nga të cilat janë futur në përdorim..
Ndërsa sa I përket rritjes së të hyrave të spitalit në vitin 2007 zotri Dauti deklaroise janë shum më të larta se vitin e kaluar.

Në spitalin e Gostivarrit shiheshte se ende është duke u punuar në exterierin e qendrës, ndërsa falenderime të vecantya nga ana e drejtorit të spitalit përmes mediumeve iu dërguan donatorëve, që kontribuuan për përmirësimin e kushteve në qendrën tonë tha Dauti.

Gjithashtu lexo

S’ka ndalesë për qarkullim në Simnicë, banorët frikësohen nga epidemitë

Nuk ka ndalesë për lëvizje e as masa të përkujdesit drejt fshatit Simnicë të Gostivarit, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *