Home / Lajme / Maqedoni / SFIDAT E EUROINTEGRIMIT – debat USHT

SFIDAT E EUROINTEGRIMIT – debat USHT

Sfidat e eurointegrimit, kjo ishte tema e debatit te sotem universitarë që u organizua në USHT. Debati universitarë u inicua nga alianca rinore e Tetovës, në bashkëpunim me universitetin shtetrorë të Tetovës. Sa i përket vendit tonë dhe hapërimit të të njejtit drejt evropës konkretisht në lëminë e arsimit, Rektori i USHT-së, zotri Sadi Bexheti u shpreh.

Kjo është hera e parë që organizohet një manifestim i këtillë në Universitetin Shtetrorë të Tetovës, dhe mendojmë që debate të këtilla akademike të organizojmë edhe në të ardhmen, deklaroi Afrim Imeri, përfaqësues i organizatës joqeveriatare Aliance Rironre e Tetovës..
Debatin e shpalli të hapur rektori i Usht-së zotri Sadi Bexheti i cili në fjalimin e tij, u koncentrua më tepër fillimin e formimit të evropës, konkretisht Francës dhe Gjermanisë të cilat shtete bënë edhe hapat e para në këtë drejtim.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, asnjë prioritet për librat që ofendojnë shqiptarët

Sensibilizimi i çështjes që ka të bëjë me përmbajtjet fyese dhe të pavërtetave historike nëpër …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *