Home / Lajme / Maqedoni / RASTE TE RENDA TE PUNETORVE TE FALIMENTUAR

RASTE TE RENDA TE PUNETORVE TE FALIMENTUAR

Kaluan 100 ditë qëndrimi para qeverisë, të punëtorëve të falimentuar. Të njetët po përjetojnë ditë të këqija por me një pikë shprese se do ju kryhet çështja dhe një ditë do të gëzojnë edhe ata pensionin apo plotësimin e kërkesës së tyre.
Isen Fetai, kryetar i shoqatës së të falimentuar të Tetovës tha se ne kemi kaluar një fazë të gjatë duke qëndruar nëpër tenda dhe askush as edhe një ndihmë nuk na ka ofruar, duke e ditur se jemi të gjithë pleqë. Nje gjë të tillë e bëri vetëm kryetari i shkupit Trifun Kostovskim,i cili na solli ushqim dhe medikamente të nevojshme.

gjatë qëndrimit atje kemi pasur rastë të rënda të sëmundjes, alivanosje dhe të ngjajshme ndër të cilat edhe një fatkeqësi, që i ndodhi njërit ka kolegët tonë i cili sot e kësaj dite ka trauma..
Në fund zotri Fetai apeloi deri tek të gjithë anëtarët e Tetovës që të shtunën të vijnë në mledhje për tu bërë filtrimi i regjistrimit të anëtarëve të punëtorëve të falimentuar me mbi 25 vjet stazh pune dhe status të pazgjidhur.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, asnjë prioritet për librat që ofendojnë shqiptarët

Sensibilizimi i çështjes që ka të bëjë me përmbajtjet fyese dhe të pavërtetave historike nëpër …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *