Home / Lajme / Maqedoni / Rrethohet me tel parcelw shtetrore nw bllokun urban 61

Rrethohet me tel parcelw shtetrore nw bllokun urban 61

.
Rrethohet me tel parcelw shtetrore nw bllokun urban 61. nga kush ende nuk dihet, kurse banorwt ankohen nga ky akt, duke thwnw tw njetwt se kjo wshtw e paraparw pwr parqe dhe gjelbwrim, dhe fwmijwt nuk kanw se ku tw luajnw.
Vendi wshtw rrethuar ditwn e dielw nga disa persona tw panjohur sipas banorwve, kurse shkaku i rrethimit nuk dihet..
Tw njejtwn gjw e pohojnw edhe organet komunale. Udhwheqwsi i sektorit pwr planifikim hapsinorw Avni Ibrahimi, deklaroi se ky vend nw planin gjeneral urbanistikw wshtw i paraparw pwr park dhe gjelbwrim dhe rrethimi apo punimet eventuale nw kwtw parcelw mundw ti bwjw vetwm Komuna.

Sa i pwrket pronwsisw sw parcelws e cila kap njw sipwrfaqe prej afro 7600 metra katrorw, e njejta udhwhiqet si pronw e Republikws sw Maqedonisw. Kwtw na e konfirmuan nw kadastrwn e Tetovws me fletw pronwsinw e bllokut 61, ana e majtw e lumit, duke filluar nga ura e re tek spitali, deri tek ura e vjetwr qw del nw rrugwn Industriale. Bwhet fjalw pwr parcelwn numwr 441 e cila sipas fletw pronwsisw sw kadastrws shkruan se udhwhiqet si pronw shtetrore e Maqedonisw.
Pwrshkak se nuk arritwm tw gjejmw se kush wshtw personi i cili ka rrethuar vendin pwr tw kuptuar nwse vendi wshtw blerw, apo diç tw ngjajshme, presim qw tw lajmwrohet personi nw fjalw pwr tw dhwnw versiionin e tij. nga ana tjetwr nga informacione jozyrtare, kuptojmw se personi qw ka rrethuar vendin, e ka bwrw si shkak i kompensimit me njw pronw qw tw jetit duhet ti denacionalizohet.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, asnjë prioritet për librat që ofendojnë shqiptarët

Sensibilizimi i çështjes që ka të bëjë me përmbajtjet fyese dhe të pavërtetave historike nëpër …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *