Home / Lajme / Maqedoni / TV KOHA FITON LICENCE 9VJECARE PER VEPRIMTARI TE METUTJESHME

TV KOHA FITON LICENCE 9VJECARE PER VEPRIMTARI TE METUTJESHME

Këshilli për radiodifuzion i Republikës së Maqedonisë sot ka ndarw lejet për kryerjen e veprimtarisë radiodifuzive 114 shoqatave tregtare radiodifuzive.Kjo wshtw realizuar nw mwnyrw solemne ku nw mesin e kwtyre shoqatave licencw nwntwvjetore i wshtw ndarw edhe televizinonit Koha

Gjithashtu lexo

Akomodim falas në Shkup për ndeshjen e Super Kupës Evropiane (FOTO)

Super Kupa Evropiane që do të luhet më 8 gusht në Shkup ndërmjet Real-Madrid dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *