Home / Lajme / Maqedoni / PDSH-ja nuk do te merr pjes ne mledhjen e sotme

PDSH-ja nuk do te merr pjes ne mledhjen e sotme

Nw mbledhjen e kryesisw qendrore tw PDSH-sw u bisedua pwr takimin e tw hwnws ndwrmjet e pwrfaqwsuesve tw partive politike dhe tw kabinetit Branko Cwrvenkovski dhe u vendos qw PDSH-ja qw tw mos merr pjesw nw kwtw takim pwr disa arsye.

Deklarata skandaloze e Branko Cwrvenkovskit pwr pwrjashtim tw faktorit ndwrkombwtar nga ky proces vlerwsojm se wshtw i dwmshwm dhe skandalos pasi qw ne vletwsojm se personi i cili duhet pwrjashtuar nga ky prosec wshtw pikwrisht Branko Cwrvenkovski duke marr parasysh rrugwn nw tw cilwn ai ka kaluar pwr tw arritur nw kwtw funksion, vjedhjen e votws mw se 150 mijw votat tw shqiptarwve, duhet rikujtuar opinionin se pjeswmarrja e liderit tw PDSH-sw Menduh Thaçi nw takimin e parw tw organizuar ishte pikwrisht sepse ky takim u organizua nga faktori ndwrkombwtar gjithashtu PDSH-ja vlerwson se nuk ka logjik pjeswmarja nw kwtw format tw partive politike duke pasur parasysh se njw kohw tw gjat veç mw e kemi njw ofert tw hapur pwr takim me liderwt me BDI-nw dhe Ali Ahmetin e cila nw mwnyr permanente refuzohet nga ana e tyre. PDSH-ja do tw ngel e hapur pwr dialog gjithmon nw favor tw pwrshpejtimit tw proceseve dhe tw procesit tw integrimit Euro Atlantik tw Maqedonisw

Gjithashtu lexo

Grujoski dhe Boshkovski do të parabugosen, Jakimovski do të mbetet pa pasaportat e tij

Portali SDK bën të ditur se të akuzuarit e PSP-së në lëndët ”Fortesa” dhe ”Shënjestra”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *