Home / Lajme / Maqedoni / Aftësimi i punëtorëve në arsim

Aftësimi i punëtorëve në arsim

Tetovë, 26 dhjetor-Në Tetovë të martën u mbajt njëri prej semaniareve që organizohet në kuadër të projektit” Përforcimi i sipërmarrësisë, konkurentshmëris dhe inovacionit”, i cili është i përkrahur nga ambasada e Britanisë së Madhe në Shkup, dhe që paraqet një përkrahje teknike për Agjencinë për përkrahje të të sipërmarrësis në Republikën e Maqedonisë dhe Sektori për Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme pranë Ministrisë së Ekonomisë.Semnari titullohet “Seminare për promovim të konceptit – Arsimim për të rriturit”.Mehaxheri I agjencionit për ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme, ESA Nebi Jusufi thotë se Qëllimi kryesor i projektit paraqet përmirësimi i rrethit dhe klimës për sipërmarrësit dhe ndërmarrjet e vogla dhe të mesme,

Në kuadër të projektit do të organizohen pesë seminare në Maqedoni në periudhën Nëntor-Dhejtor 2007.” Nga Ministria e arsimit dhe shkencës kishte përfaqësues të cilët prezantuan dhe ndihmuan në promovim e këtij koncepti “ Arsimim për të rriturit”.Seminaret planifikohet të organizohen: Shtip, Ohër, Strumicë, Tetovë dhe Shkup.Ndërkohë që është agjencioni esa ka kaluar në zyrat e reja tek unaza në udhëhkryqin në bulevardin e Ilindenit. (U.H)

Gjithashtu lexo

Paraqiten si zyrtarë policor, rrahin dhe plaçkisin të riun nga Shkupi

Mbrëmë rreth orës 21:30 në rrugën “Përzhino” në Shkup, tre persona të panjohur e kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *