Home / Lajme / Rajon / Arrestohen katër valltare në Tallava

Arrestohen katër valltare në Tallava

Tetovë, 4 janar – Sektori për punë të brendëshme në Gostivar ditën e parë të vitit të ri ka realizuar një aksion kontrollues në objektin Hotelerik”Tallava” pronë e J.A. nga Gostivari, dhe për shkak të dokumentacionit për identifikim dhe për dyshim për punë ilegale në ora 23:00 i ka privuar nga liria dhe i ka arrestuar.” A. M, shtetase e Republikës së Maqedonisë, D .A e lindur me 13.11.1975 ne Vennissieux, Republika e Francës, me qëndrim të përhershëm në Banja Lukë, Bosnjë dhe Hercegovinë, në Republikën e Maqedonisë ka qëndruar me vizë turistike, V.Sh e lindur me 14.02.1978 në Pogradec, Republika e Shqipërisë, me qëndrim në Gostivar shtetase e Republikës së Maqedonisë dhe Shqipërisë.

M B e lindur me 24.04.1977 në Shqipria, me qëndrim të përhershëm në fshatin Goshincë, Likovë, Kumanovë, shtetase e Republikës së Maqedonisë dhe Shqipërisë. .
S.Se lindur me 07.07.1976 në Pomorçe Bullgari, me qëndrim në Gostivar me vizë me leje të rregulluar të qëndrimit për të huaj, në bazë të martesës me shtetas të maqedonisë”, deklaroi faik Dervishi, kryeshef i sektorit për punë të brendëshme në Tetovë.Me të gjitha vajzat është kryerë bisedë dhe janë fotografuar dhe të njejtit janë mbajtur në SPB Gostivar..
Urim Hasipi

Gjithashtu lexo

Labinot Tahiri zyrtarisht deputet (Foto)

Labinot Tahiri sot zyrtarisht ka fituar titullin e deputetit në Parlamentin e Kosovës. Ferizajasi që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *