Home / Sport / Shkëndija me nëntë përforcime në sezonin pranveror

Shkëndija me nëntë përforcime në sezonin pranveror

Klubi futbollistik Shkëndija HB, nga filloi sezonin e ri dhe stërvitjet për edicioni praveror. Blerim e Burim Guxhufi, Elmaz Sinani, Bllagoje Rutevski, Samir Haxhi Buliq, Itua Hok, Ivan Stankoviq, Ilija Milosh, Zlatko Delovski, dhe Gabriel Auvia janë këto nëntë futbollistet të cilët gjatë afatit kalimtar kanë përforcuar ekipin e Shkëndija HB. Sipas Kryetarit të KF Shkëndija Sinan Idrizi synimi i tyre në edicioni pranveror do të jenë rezultatet pozitive..
Në postin e trajnerit të Shkën dija HB për të katërten herë është kthyer trajneri Zoran Smilevski i cili shprehet mjaftë optimist për edicioni e ri dhe me përforcimet e reja. .
“Shkëndija është tepër e përforcuar, them se vjeshta e zezë e vitit 2007 asnjëherë nuk do të përseritet, në pranver do të jetë më mirë. Lojatërt të cilët kanë ardhur na japin optimizimëm nuk do të jetë lehtë por besoj në këto fuqi”.

Faza e parë të përgatitje Shkëdija HB do t’I përfundoj me 25 janar, ndërsa nga 25 janari e deri me 5 shkurt do të qëndrojnë në Dojran dhe do të zhvillojnë disa lojra kontrolluese. Pas pesë shkurtit ekipi i Shkëndisë do të kthehet në Tetovë për vazhduar me pergatitjet.

Gjithashtu lexo

Lazim Destani përshëndet djemtë e Shkëndijës kuqezi. Na dhuruat plot kënaqësi në Finlandë

Djemtë e Shkëndijës kuqezi na dhuruan plot kënaqësi në Finlandë, duke na bërë të kthehemi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *