Home / Lajme / Maqedoni / Qumshtorja e Tetovës me pronar të ri

Qumshtorja e Tetovës me pronar të ri

Tetovë, 7 shkurt – Makmonting-M nga Shtipi, njofton të puënsuarit, në shoqatën aksionare qumështorja Tetova, se ka blerë paketën drejtuese dhe në të ardhmen do të drejtojë qumshtorenMakmonting njofton punëtorët që në mënyrë të përgjegjëshme t`i plotësojnë obligimet e tyre të punës të cilët dalin nga kontrata për marrëdhënie të punës, me qëllim të mirëmbajtjes të procesit të prodhimit, kualitetit dhe kunatitetin pridhimor të Qumshtores. Makmonting–M planifikon që në këtë qumshtore të investojë dike rreth 1.5 milion euro në drejtim të përmirësimit të kualitetit të prodhimit, sjelljene e sistemit HSAP, sjelljen e teknologjisë së re si dhe zgjerimin e asortimentit prodhues të qumshtit dhe djathit, kashkavallit të brendeve të sharrit, Korabit dhe Galiçnikut.

Zgjerimi i tregut dhe rruajtja e kualitetit gjithashtu do të jenë intencat e qumshtores së Tetovës, që do të risë të ardhurat e kësaj ndërmarrje.Njëherit informohen koperantët se qumshti porej tash rregullisht do të grumbullohet dhe do të lidhen kontrata të reja me koperantë të rri. .
Urim Hasipi

Gjithashtu lexo

S’ka ndalesë për qarkullim në Simnicë, banorët frikësohen nga epidemitë

Nuk ka ndalesë për lëvizje e as masa të përkujdesit drejt fshatit Simnicë të Gostivarit, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *