Home / Lajme / Maqedoni / UEJL kremtoi shaplljen e pavarësisë

UEJL kremtoi shaplljen e pavarësisë

Tetovë, 20 shkurt – Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, sot në organizim të unionit të studentëve të këtij universiteti u organizua një amnifestim për nder të shpalljes së pavarësisë së Kosovës.Një numër i madh i studentëve dhe stafit akadmeik të këtij universiteti morrën pjesë në këtë manifetsim.Arjan Thaci, njëri prej organizatorëve tha se qëllimi i këtij manifestimi është që t`i jepet përkrahje pavarësisë së Kosovës..
“Me rastin e shpalljes së së pavarësisë ne si union e pamë të arsyeshme që si vazhdimësi e të gjitha aktiviteteve për nder të këtij akti amdhor të organizojmë këtë manifestim.Ne si student e kemi ndier veten të obliguar të jemi pjesë e atyre manifestimeve, që tu tregojmë të gjithëve se edhe stedentët e përkrahin pavarësinë e Kosovës”, tha Arjan Thaçi

Manifestimi i organizuar për nder të shpalljes së pavarësisë është përcjellur me një program ku është prezantuar edhe një dokumentar me një historiat nga historia e Kosovës e deri në 17 shkurt 2008, dita edhe kur shkoi në vend amaneti i dëshmorëve të kombit..
.
.
Urim Hasipi

Gjithashtu lexo

Maqedoni, asnjë prioritet për librat që ofendojnë shqiptarët

Sensibilizimi i çështjes që ka të bëjë me përmbajtjet fyese dhe të pavërtetave historike nëpër …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *