Home / Lajme / Maqedoni / Komuna e Tetovës shënoi ditëlindjen e 16-të

Komuna e Tetovës shënoi ditëlindjen e 16-të

Tetovë, 3 mars – Në një seancë solemne këshilli I komunës së Tetovës e shënoi 3 marsin ditën e Komunës. Në këtë solemnit rasti nga ana e komisionit për dhurata dhe mirënjohje 17 personaliteteteve të ndryshme ju ndajtën mirënjohje për kontribut në punën e tyre shumë vjecare.
Miftar Abdiu, për kontributin e veçantë në fushën e afirmimit të gjuhës shqipe, leterësisë dhe kulturës sie dhe për kontributin shumëvjeçar në proçesin edukativo arsiomor, sot i është dhënë mirënjohje.Ai thotë se për mua kjo mirënjohje ka vlerë të shumëfishtë sepse është respektuar puna dhe mundi im dhe kjo me jep më shumë impulse që në të ardhmen të vazhdoj me punë më aktive.

Kjo është ditë e prespektives, demokracisë dhe atye që kanë kontribuar për të paraqitur qytetin e Tetovës, tha ne ekspozenë e tij kryetari I komunës së Tetovës Hazbi Lika..
Kjo mirënjohje na motivon që edhe në të ardhmen të prezantojmë sa më mirë qytetin e Tetovës thanë përfaqësuesit e grupit muzikor Elita 5 të cilët u shpërblyen për kontributin e veçantë në lëminë e artit muzikor në Komunën e Tetovës..
Mirënjohje morrën edhe personalitete nga fusha e mjekësisë, informimit, arsmit, sportit, kulturës, arsimit, dhe të disa lemive të tjera. Atyre që morrën mirënjohje u është dhënë edhe një shumë prej 15 mijë denarëve..
.
.
(K.S)

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *