Home / Lajme / Maqedoni / Papunsia në Gostivar

Papunsia në Gostivar

Gostivar 26 prill – Në bazë të thirrjes publike që bëri agjencioni për punësim I Republikës së Maqedonisë në lidhje me vetë punësimin përmes kreditimit, në agjencionin për punësim në Gostivar kanë aplikuar një numër relativisht I kënaqshëm I qytetarëve tha, udhëheqësi I agjencionit për punësim në Gostivar Sami Alija.
“Në agjencionin për punë në Gostivar, aplikuan gjithsejt 160 aplikues, rreth 180 punësime. Kushtet të cilët duhet të plotësojn të gjithë ata persona të cilët aplikojnë për marrjen e kësaj kredie janë si personat duhet të jenë evident në evidencën tonë më së pak një vitë. Gjithashtu personat të cilët janë ndër 27 vjeçar në evidencën tonë duhet të jenë deri në gjashtë muaj. Afati për aplikimet rreth marrjes së këtyre kredive është për ç’do muaj nga 1 deri më 10 mars, ajo ka vazhduar edhe gjatë këtij muaji dhe do të vazhdoje nga 1 maji deri me 10 maj” deklaroi ai për tv kohën.

Nga agjencioni për punësi në Gostivar thonë, se ky numër është për periudhën mars, prill të këtij viti 2008. Sipas tyre nga agjencioni pranohen aplikimet dhe kontrollohen, kures më pas ata ata kontrollohn nga komisioni qendëror në shkup, ku ky komision edhe një herë vlerësohen dhe më pas jep leje se sa prej atyre do të marrin kredi. .
Kasam Selimi

Gjithashtu lexo

Grujoski dhe Boshkovski do të parabugosen, Jakimovski do të mbetet pa pasaportat e tij

Portali SDK bën të ditur se të akuzuarit e PSP-së në lëndët ”Fortesa” dhe ”Shënjestra”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *