Home / Lajme / Maqedoni / Ministri Selmani për vizit në Kumanovë

Ministri Selmani për vizit në Kumanovë

08, maj – Ministri i Shëndetësisë Imer Selmani sot i vizitoi banorët e fshatrave të Kumanovës Opajë, Orizarë dhe Sllupçan, të cilat dje u vërshuan për shkak të derdhjes së lumenjve Sllupçankë dhe Lipkova.”Kryetarit të Qeverisë sot do t’i propozojmë mbajtje të seancës urgjente në të cilën do të shqyrtohen informacionet për gjendjen në këtë rajon.

Si plotësim dhe në pajtueshmëri me informatat të marra nga institucionet kompetente të cilat punojnë në terren, siç është Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim, Qendra për ballafaqim me kriza, Ministria e Bujqësië, do të tentojmë ta konfirmojmë sesa dëm është bërë nga derdhja e lumenjve”, theksoi Selmani.Ai shtoi se në mënyrë plotësuese do të konstatohet edhe dëmshpërblimi i banorëve

Gjithashtu lexo

S’ka ndalesë për qarkullim në Simnicë, banorët frikësohen nga epidemitë

Nuk ka ndalesë për lëvizje e as masa të përkujdesit drejt fshatit Simnicë të Gostivarit, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *