Home / Lajme / Maqedoni / Pallçishti me postë të re

Pallçishti me postë të re

Në fshatin Pallçisht të Komunës së Bogovinës, solemnisht u lëshua në funksion posta e cila do të jetë në shërbim të banorëve të kësaj ane. Drejtori I postave të Maqedonisë Sadulla Izairi tha se ky projekt ka kushtuar mbi 30 mijë euro.
“Postat e Maqedonisë vazhdojnë me hapjen e rrjetit të vetë në maqedoni, dhe kjo postë që hapin ne sotë është më kërkesë të qyetarëve dhe drejtorit të postës së tetovës, dhe ne pamë mundësin që të hapim këtë postë në fshatin Pallçishtë. Kjo posët do ti kryekj të gjitha shëbimet që I ofron posta e Maqedonisë dhe nuk do të kenë më nevojë qytetarët të shkojnë më largë për ti kryer shërbimet por do ti mund ti kryejn në këtë postë” tha Izairi.

Është një vazhdimësi e punëve që I kemi bërë deri më tash, dhe do të vazhdojnë edhe në të ardhmen krejt këto punë bëhën me qëllim që tu ufrohet shërbim sa më I mirë qytearëve dhe do të jemi në shërbim të qytetarëve tha drejtori I psotës së Tetovës, Muhamet Zilbeari. Zëvëndës ministri I transportit dhe lidhjeve Skender Palloshi, tha se kjo është në vazhdën e 500 projekteve të PDSH-së. Kjo është në vazhdën e 500 projekteve të PDSH-së të cilët I promovojmë kohëve të fundit u bë me ndihmën e postave të Maqedonisë dhe Minitrinë e Ekologjisë e cila është përkujdesur për ambientin e kësaj poste. Qytetarëv të këtij fshati në masë të madhe do tu lehtësohet jeta, të gjitha ata shërbime që deri dje I kanë kryen në qytet do ti kryejnë në fshat ky trend vazhdon edhe më tej dhe sëshpejti do të bëhët perurimi I postave të reja në vendbanimet shqiptare” deklaroi Palloshi. Kohë më parë në funsion u vu edhe posta e fshatit Zherovjan.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *