Home / Lajme / Maqedoni / PDSh dhe PPD në Dibër dënuan ndërprerjen e procesit mësimor

PDSh dhe PPD në Dibër dënuan ndërprerjen e procesit mësimor

Dibër, 14 maj – Degët e PDSH-së dhe PPD-së në Dibër dënuan ndërprerjen e procesit mësimor në gjimnazin e Dibrës për shkak të mbajtjes së protestës së BDI-së në Tetovë.
Kryetari i PDSH-së në Dibër, Bajram Capa deklaroi se nuk guxon askush që të manipulojë me fëmijët dhe me procesin arsimor.

Gjithashtu edhe kryetari i degës së PPD-së, Isen Skara deklaroi se pa asnjë paralajmërim dhe vendim u urdhërua që të mb yllet procesi mësimor gjatë ditës së djeshme kur u organizua protesta e BDI-së në Tetovë kundër dhunës dhe incidenteve. Ai është edhe profesor në gjimnazin e Dibrës. Kryetarët e degëve të këtyre dy partive kanë kërkuar përgjegjësi nga inicuesit e ndërprerjes së mësimit gjatë ditës së djeshme.

Gjithashtu lexo

Akomodim falas në Shkup për ndeshjen e Super Kupës Evropiane (FOTO)

Super Kupa Evropiane që do të luhet më 8 gusht në Shkup ndërmjet Real-Madrid dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *