Home / Lajme / Maqedoni / Shpëtimtarët e qendrës tregtare në Tetovë

Shpëtimtarët e qendrës tregtare në Tetovë

Tetovë, 08 maj – Dukshëm ka filluar të ndryshojë pamja e qendrës së re tregtare në Tetovë.Kohë më parë me inicitaviën e pronarëve dhe shfryëtzuesit të lokaleve, u formua një këshill për mirëmbajtjen e kësaj qendre.Këtyre ditë është duke u punuar në lyerjen e mureve dhe parmakëve të të gjithë hyrje daljeve të qendrës, sanimi I tavanlëshuesve të dëmtuara, pastrimi gjeneral I mbarë hapësirës sw qendrës, si dhe dukshëm është shtuar prezenca e organeve të sigurimit.Këshilli për mirëmbajtje është duke grumbulluar mjete materiale për këto aktivitete dhe së shpejti do të rregullojë çështjen e ndricimit të korridoreve të kwsaj qendre, lëshimin në përdorim të ashensorëve dhe mbylljen e hapësirave boshe .

Këshilli për mirëmbajtjen e qendrës së re tregtare, pwrmes njw apeli, drejtuar pronarwve tw tjerw tw lokaleve që nuk jan aktiv ose qw I kanw tw mbyllura ato të paraqiten në qendrën tregtare që edhe ata të japin kontributin e tyre sepse kjo së shpejti do të krijojë kushte për funksionim të të gjitha lokaleve në këtë qendër tregtare.
Përndryshe momentalisht në këtë qendër janë të hapura gjithsejt afër 170 lokale, që paraqet një fuqi e madhe tregtare në dobi të biznesit tetovar. Andaj të mirëseardhur në këtë aksion janë edhe ndihmat dhe bashkëpunimi që mund të ofrojë, ndërmarrja publike komunale Tetova, kuvendi komunal I komunës së Tetovës, si dhe Elektroekonomia e Maqedonisë, njësia Tetovë.

Gjithashtu lexo

Paraqiten si zyrtarë policor, rrahin dhe plaçkisin të riun nga Shkupi

Mbrëmë rreth orës 21:30 në rrugën “Përzhino” në Shkup, tre persona të panjohur e kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *