Home / Lajme / Maqedoni / VMRO-DPMNE:At që e premton dhe e realizon

VMRO-DPMNE:At që e premton dhe e realizon

Tetovë, 16 maj – “Vmro-dmpmne ka një vizion të qartë për mandatin e ardhshëm katëvje]ar, të cilën do ta fitoj nha qytetarët, dhe saktë dihet se cilat projekti dot realizohen, sepse ka progrm të definuar”, tha zëshënsi I degës së VMRO-DMNE-së në tetovë, Boban Antovski.
“Kjo që vijon është vetëm një pjesë nga projektet të cilët I premtoi dhe do ti realizon qeveria e udhëhequr nga VMRO-DPMNE. Në 2007 e aritëm shakllën më të lartë të zhvillimit ekonomik, kemi pru investime të huaja dyfish më të mëdhaja në vlerë prej 240 milion euro në 2007 dhe 100 milion euro në dy muajt e para të viti 2008 si dhe banka botërore për vitin 2008 e rangoi Maqedonin në vendin e katërt në listën e reformatorëve më të mir për biznis – klimën botërore”, deklaroi Antovski.

Ai gjithashtu tha se kjo parti ka zmadhuar rogët e administraës publike në 2007 për 10% si dhe penzionet në vitin 2008 I kanë zmadhuar për 15%.
Zëdhënsi I degës së VMRO-DPMNE-së në Tetovë, Boban Antovski, deklaroi se,kjjo parti nuk ndalet këtu por ka ende projekte të cilët do të realziohen sepse rimëkëmbja duhet të vazhdon..
Ajlin Kadriu

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *