Home / Lajme / Maqedoni / Procesi zgjedhor në rajonin e Gostivarit filloi me incidente

Procesi zgjedhor në rajonin e Gostivarit filloi me incidente

Gostivarë, 1 qershor – Në rajonin e Gostivarit, i cili i përfshin tre komunat, Gostivar, Mavrovë-Rostushë dhe Vrapçishtë sot në mëngjes filloi votimi i zgjedhjeve të gjashta parlamentare në Maqedoni.
Në komunën e Gostivarit, ku në 89 vendvotime të drejtë vote kanë 69.016 qytetarë, janë vërjetur disa parregullsi dhe ndërprerje të votimit në katër vendvotime. Komisioni punon në konfirmimin e arsyjeve të ndërprerjes dhe gjatë ditës do të vendosë nëse do të vazhdojë apo jo votimi në këto vende.

Në komunën Mavrovë-Rostushë në listën e vetme zgjedhre janë regjistruat 9.086 persona, ku të drejtën e tyre të votitmit do të mund ta realizojnë në 34 vendovtime Gjithsej 22.392 votes do të mund të japin të drejtën e tyre të votës në 27 vendvotime në komunën Vrapçishtë.Në këto dy komuna sot në mëngjes të gjitha vendvotimet janë hapur dhe deri tani nuk ka probleme.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *