Home / Lajme / Maqedoni / Çmimet i dizelit prej mesnatës është shtrenjtuar për 05 denarë

Çmimet i dizelit prej mesnatës është shtrenjtuar për 05 denarë

7 korrik – Çmimet i dizelit prej mesnatës është shtrenjtuar për 05 denarë, ndërsa i dizelit ekstra të lehtë për 1denarë, bëhet e ditur nga vendimi i Komisionit rregullator për energjetikë. Sipas këtij vendimi çmimi i benzinës të mbetet i pandryshuar. Ndërkaq çmimi i ri i Eurodizelit do të jetë 76,50 denarë për litër ndërsa rritje ka shwnuar edhe çmimi i mazutit për 2,67 denarë.
Me këtë vendim të Komisionit Rregullator të Energjetikës çmimet rafinerike rriten mesatarisht për 3,68 %. Rritja më e re e çmimit të naftës arsyetohet me rritjen e çmimit të karburanteve në tregun botëror.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, asnjë prioritet për librat që ofendojnë shqiptarët

Sensibilizimi i çështjes që ka të bëjë me përmbajtjet fyese dhe të pavërtetave historike nëpër …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *