Home / Lajme / Maqedoni / Gurrë me mbishkrimin Allah në banjat e Tetovës

Gurrë me mbishkrimin Allah në banjat e Tetovës

Tetovë 13 gusht – Në kohën e sotme ndodhin mrekullira të çudtishme. Cdo dite qe nga krijimi i njeriut por njerzit nuk mund ti shohin ato dhe disa raste All-llahu i paraqet ne menyre te hapur ato.
Në Banjën e tetovës është gjetur edhe nji mrekulli tjetër e dërguar nga Allahu mëshirplot ku fakti është bindës dhe dëshmon se egziston allahu xh.sh.,
Storja e kjëtij guri fillon kur Abdyl limani nga fshati Cellopek i tetovës, ka qenë duke ndejtur në banjë për nevojat e tij.
“Rastësisht më ra guri në duiar dhe isha duke luajtur me të. Nga vrimat e gurit gurgullonte uji. . Isha duke biseduar me nji fshatarin tim dhe e kapa përsëri në duar ket gurë. E shikoja se nga i del uji.Kur e drejtova rezja e diellit ra në ujë dhe e veërejta mrejkullin e zotit, rrëfen Limani.Në gurrë ai lexoi emrin Allah në gjuhën arabe.

Kjo mrekulli nuk është e para. Disa vite më parë janë gjetur edhe mrekulli tjera të allahut xhelshanu sic janë druri në formë të rukus në Australi, pema me formë të fjalës Allah, peshku që dësghmon për profetin e gjetur në Dakar, e shumë tët jera të cilët mbeten të hulumtohen nga shkenctarët fetar.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, asnjë prioritet për librat që ofendojnë shqiptarët

Sensibilizimi i çështjes që ka të bëjë me përmbajtjet fyese dhe të pavërtetave historike nëpër …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *