Home / Lajme / Maqedoni / Bajrami:Pensionet në javën e parë të çdo muaji

Bajrami:Pensionet në javën e parë të çdo muaji

2 shtator – Ministri i Punës dhe Politikës Social, Xhelal Bajrami njoftoi sot se pensionistët pensionet e tyre do ti marrin në javën e parë të çdo muaji..
Ai tha se prej sot ka filluar pagesa e pensioneve të gushtit për 278.341 pensionistë në vend, duke marrë parasysh edhe rritjet e bëra të pensioneve nga vendimet e fundit të Qeverisë, njofton agjencia e lajmeve netpress. “Realizimi i kësaj detyre sigurisht që nuk do të bëhej e mundur pa Fondin për Sigurim Pensional dhe Invalidor dhe angazhimin e tyre maksimal për realizimin e kësaj praktike të re”, deklaroi ministri Bajrami.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *