Home / Lajme / Maqedoni / Lojrat për fëmijëedhe në Tetovë

Lojrat për fëmijëedhe në Tetovë

Tetovë, 9 tetor-Me rastin e javes së fëmijëve, drejtoresha e qerdhes Mladost, Ramije Dauti, organizoj lojra olimpike për fëmijë. Lojrat olimpike u zhvilluan në mes fëmijëve të qerdhes Mlladost dhe Breshija të cilët ishin mysafir nga Dibra.Në kët manifestim morën pjesë minstri I punës dhe politikës sociale Xhelal bajrami dhe kryeatri I komunës së tetovës hazbi Lika.me këtë rast u zhvilluan disa loja siç ishin loja me balon, bartja e vezës së zier me lugë, kërcim në thes, hedhja e balonit me rërë në largësi, vrapimi sprint, plasaj e balonave dhe tërheqja me litar. Në fund rezultati mbeti I barabartë me nga 26 pik për të dyja ekipët e fëmijëve.Lojrat olimpike dikur kanë qenë tradicionale në Tetovë..
Ajlin Kadriu

Gjithashtu lexo

Grujoski dhe Boshkovski do të parabugosen, Jakimovski do të mbetet pa pasaportat e tij

Portali SDK bën të ditur se të akuzuarit e PSP-së në lëndët ”Fortesa” dhe ”Shënjestra”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *