Home / Lajme / Maqedoni / Qeveria organizon ditën e ideve

Qeveria organizon ditën e ideve

18 tetor – Qeveria e Maqedonisë sot organizon aktivitetin “Dita e ideve” ku ftohen qytetarët për participim më aktiv në krijimin e politikës dhe funksionimit të institucioneve.
“Dita e ideve” është një projekt dhe përpjekje e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për participim aktiv të qytetarëve në krijimin e politikës dhe funksionimit më të mirë të shoqërisë dhe të institucioneve shtetërore.
Në lokacionet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë prej sot qytetarët drejtpërdrejtë do të mund t’ua parashtrojnë idetë e tyre, propozimet, masat dhe projektet, kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe të gjithë ministrave.

Gjithashtu lexo

Grujoski dhe Boshkovski do të parabugosen, Jakimovski do të mbetet pa pasaportat e tij

Portali SDK bën të ditur se të akuzuarit e PSP-së në lëndët ”Fortesa” dhe ”Shënjestra”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *