Home / Lajme / Rajon / Prishtina po e vonon formimin e FSK-së

Prishtina po e vonon formimin e FSK-së

Duke folur në një takim me një grup të vogël gazetarësh të akredituar në NATO, admirali di Paola ka theksuar se krijimi i Forcave të Sigurisë në Kosovë është një detyrë shtesë e operacionit të NATO s dhe shtetet anëtare janë duke dhënë kontributet e tyre për këtë qëllim

Shefi i Komitetit Ushtarak të NATO-s, admirali Giampaolo di Paola, ka thënë se nga ana e NATO s përgatitjet për formimin e Forcave Kosovare të Sigurisë janë duke shkuar mirë.
Ai ka theksuar se në proces ka vonesa për shkak se pala kosovare nuk e ka kryer ende pjesën e saj të punës.

Duke folur në një takim me një grup të vogël gazetarësh të akredituar në NATO, admirali di Paola ka theksuar se krijimi i Forcave të Sigurisë në Kosovë është një detyrë shtesë e operacionit të NATO s dhe shtetet anëtare janë duke dhënë kontributet e tyre për këtë qëllim.(U.H)

Gjithashtu lexo

Vdes ish-kryeministri Bajram Rexhepi – (VIDEO)

Ish- kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka ndërruar jetë pas një sëmundje për të cilën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *