Home / Lajme / Maqedoni / Sefedin Haruni zgjidhet kryetar I PPD-së

Sefedin Haruni zgjidhet kryetar I PPD-së

Pas zgjedhjes për kryetar të PPD-së Sefedin Haruni, para të panishmëve theksoi se rezoluta e PPD-së përmban të drejta të barabarta me maqedonasit dhe të drejtën e shtetformimit.

Tetovë, 20 dhjetor-Sefedin Haruni do të jetë kryetar I Partisë për Prosperitet Demokratik gjatë katër viteve të ardhëshme.Ai sot ka marrë shumicën e votave nga delegatët e partisë dhe nuk ka patur kundërkandidat tjetër.Në konferencën e pestë zgjedhore të PPD-së, ishin të pranishëm disa nga ish strukturat e kësaj partie, në mesin e të cilëve edhe kryetari I parë Nevzat Halili.Pas zgjedhjes për kryetar të PPD-së Sefedin Haruni, para të panishmëve theksoi se rezoluta e PPD-së përmban të drejta të barabarta me maqedonasit dhe të drejtën e shtetformimit.
Ndërkaq, kryetari I PPD-së Nevzat Halili, theksoi se kjo strukturë I kanalizoi kërkesat e shqiptarëve.Më pas janë zgjedhur edhe organet tjera të partisë si nënkryetarët dhe sekretarët e partisë.
(U.H)

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *