Home / Lajme / Botë / Tragjedi në Kaliforni, Babai vret pesë fëmijët, gruan dhe veten e tij

Tragjedi në Kaliforni, Babai vret pesë fëmijët, gruan dhe veten e tij

Sipas policisë, Ervin Antonio Lupoe, 40 vjeç, në fillim ka vrarë gruan e tij Ana 35 vjeçe, më pasë ka vrarë vajzën 8 vjeçe, atë pesë vjeçe dhe dy djemtë binjak nga dy vjeç. Fqinjët e tij që ishin deshimtarët e vetem të kësaj ngjarje tragjike, kanë thënë se pasi dëgjuan disa krisma arme , thirrën menjëherë policinë në numrin e emergjencës 911, pa ditur se çfarë kishte ndodhur brenda shtëpisë. Ata , janë shokuar nga kjo ngjarje tragjike, pasi siç e përshkruajnë ata, kjo familje ishte mjaftë e sjellshme, dhe shkonte mjaft mirë me fqinjët dhe familjen.

Një burrë rreth të 40 -tave, babai i pesë fëmijëjve në kushte të dukshme depresioni vrau, gruan, fëmijët dhe veten e tij .

Polica mbasi mbërriti në vendngjarje – shtëpinë e tyre në Wilmington – Kalforni, gjeti shtatë kufoma në mes të shtëpisë mbuluar nga gjaku.

Sipas policisë, Ervin Antonio Lupoe, 40 vjeç, në fillim ka vrarë gruan e tij Ana 35 vjeçe, më pasë ka vrarë vajzën 8 vjeçe, atë pesë vjeçe dhe dy djemtë binjak nga dy vjeç. Fqinjët e tij që ishin deshimtarët e vetem të kësaj ngjarje tragjike, kanë thënë se pasi dëgjuan disa krisma arme , thirrën menjëherë policinë në numrin e emergjencës 911, pa ditur se çfarë kishte ndodhur brenda shtëpisë. Ata , janë shokuar nga kjo ngjarje tragjike, pasi siç e përshkruajnë ata, kjo familje ishte mjaftë e sjellshme, dhe shkonte mjaft mirë me fqinjët dhe familjen.

Duke mos dashur të spekulojë me vrasjen, një dëshimtarë që nuk ka pranuar të jap emrin e tij, ka thënë se Ervin Antonio Lupoe dhe gruaja e tij Ana kan pas punuar në qendrën e shëndetit ” Kaiser Permanente West Los Angeles Medical Center” në Los Angelos. Mirëpo, ka thënë ai ka rreth gjashtë muaj që çifti i vrarë humbi punën, nga që qendra e shëndetit shkurtojë një numër punonjësish të kësaj qendre. “Unë tha ai nuk jam i sugurt , dhe nuk mund të vertetojë këtë fakt, por besojë gjendja e tij e depresionit ka ardhur si pasojë e kësaj

Gjithashtu lexo

Trump kërkon ndaljen e ndihmës financiare për Serbinë, ‘shpëton’ Kosova

Administrata e presidentit amerikan, Donald Trump po bënë përpjekje që të reduktojë në mënyrë drastike …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *