Home / Lajme / Maqedoni / Dy aterime te detyrueshme ne aeroportin e Shkupit

Dy aterime te detyrueshme ne aeroportin e Shkupit

Shkak për këtë kanë qenë indikacionet pët probleme teknike. Aeroplani I kompnisë ‘MALEV’ i tipi DASH me 64 udhëtarë në bord dhe katër anëtarë të ekuipazhit, ka fluturuar një linjën e rregullt për në Dudapest-Shkup të orës 15 e 32 minuta.

Një aeroplan I aerokompnisë hungareze ‘Malev’ dhe një tjetër i ‘Austrian airlines’ kanë kryer aterim të detyrueshëm në aeroportin e Shkupit.

Shkak për këtë kanë qenë indikacionet pët probleme teknike. Aeroplani I kompnisë ‘MALEV’ i tipi DASH me 64 udhëtarë në bord dhe katër anëtarë të ekuipazhit, ka fluturuar një linjën e rregullt për në Dudapest-Shkup të orës 15 e 32 minuta.

Menjëherë pas ngritjes në ajër I njejti ka kërkuar nga kontrolli i fluturimeve të kthehet prapa, pasi ka vërejtur probleme në njërin nga motorët e tij, dhe ka ateruar në orën 15 e 53 minuta.

Dy orë më vonë më 17 e 10 minuta avionic I tipit të njejtë I kompnisë Austrian Airlines me 64 udhëtarë në bord pasi është nisur për në Vienë ka kërkuar aterim të sërishëm në Shkup të cilin e ka bërë në orën 15 e 27 minuta.(Alsat)

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *