Home / Lajme / Maqedoni / PDSH:BDI mashtron opinionin me shifra per punesimet

PDSH:BDI mashtron opinionin me shifra per punesimet

Sipas Sekretarit të përgjithshëm të partisë Imer Aliu, BDI-ja gjatë vitit 2008 jo që nuk arriti të punësoj asnjë shqiptarë në administrate, por madje ka larguar 500 veta nga puna.

Urim Hasipi
Partia Demokratike Shqiptare ka drejtuar akuza ndaj partnerit shqiptarë në qeveri për çështjen e punësimeve në administratën shtetërore.

Sipas Sekretarit të përgjithshëm të partisë Imer Aliu, BDI-ja gjatë vitit 2008 jo që nuk arriti të punësoj asnjë shqiptarë në administrate, por madje ka larguar 500 veta nga puna.
“Ata gjate vitit 2008 proklamonin se kanë punësuar 1000 shqiptarë, në fakt nuk punësuan asnjë shqiptarë.

Tash dalin me të jejtat shifra dhe vazhdojnë të gënjejnë opininin.E vetmja marrëveshje që ekziston mes Ali Ametit dhe Gruevskit, është ajo se për të punësuar shqiptarë në administratën shtetrore, Ali Ameti duhet të plotësojë një kusht, e ai është të përjashtojë shqiptarë të punësuar në administratën shtetrore.

Të dhënat tona flasin se num,ri I shqiptarëve të larguar nga puna gjatë qeverisjes së BDI-së arin shifrën shqetësuse prej 500 shqiptarëve, ndërsa numri I të punësuarve nga ana e BDI-së gjatë qeverisjes së tyre është 240”, deklaroi sekretari i përgjishëm i PDSH-së, Imer Aliu.

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *