Home / Lajme / Maqedoni / Prodhuesit e qumështit nga e hëna mund të parashtrojnë kërkesa për mbështetje financiare për qumështin e prodhuara dhe të shitur

Prodhuesit e qumështit nga e hëna mund të parashtrojnë kërkesa për mbështetje financiare për qumështin e prodhuara dhe të shitur

Prodhuesit e qumështit nga e hëna e deri më 6 mars mund të parashtrojnë kërkesa për mbështetje financiare për qumështin e prodhuar dhe të shitur, kumtoi Agjencia për mbështetje financiare për bujqësi dhe zhvillim rural.

Për shfrytëzimin e kësaj mbështetje parashtruesit duhet të jenë të evidentuar në Regjistrin e vetëm të ekonomive bujqësore, dhe t’i kenë të shlyer kompenzimet dhe obligimet të cilat dalin nga marrëveshjet e kontraktuara për përdorimin e tokës shtetërore, dhe mekanizimin e fituar nga ndihma japoneze dhe të posedojnë lopë të cilat janë të shënuara dhe evidentuara në Rregjistër këtë vit.

Pagesa e mbështetjes financiare do të kryhet përmes Agjencisë për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural pas përfundimit të kontrolleve administrative dhe kontrolleeve në vend.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *