Home / Lajme / Rajon / Sllovenia ratifikoi hyrjen e Kroacisë dhe Shqipërisë në NATO

Sllovenia ratifikoi hyrjen e Kroacisë dhe Shqipërisë në NATO

Për ratifikimin votuan 75 prej 86 deputetëve të pranishëm në seancë, ndërsa 11 votuan kundër. Me këtë, ligji është miratuar meqë për të votuan më shumë se dy të tretat e deputetëve

Parlamenti i Sllovenisë sot me shumicë prej dy të tretave e votoi Ligjin për ratifikim të protokollit aderues kroat për hyrje në NATO.

Për ratifikimin votuan 75 prej 86 deputetëve të pranishëm në seancë, ndërsa 11 votuan kundër. Me këtë, ligji është miratuar meqë për të votuan më shumë se dy të tretat e deputetëve.

Para kësaj deputetët e Parlamentit slloven njëzëri e pranuan edhe Ligjin për ratifikim të protokollit aderues të Shqipërisë për hyrje në NATO.

Gjithashtu lexo

Vdes ish-kryeministri Bajram Rexhepi – (VIDEO)

Ish- kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka ndërruar jetë pas një sëmundje për të cilën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *