Home / Lajme / Maqedoni / Rezultatet e para të KSHZ-së: Kryetarë të ri të komunave Iseni, Gruevski. Bajramovski, Mehmedi dhe Pejovski

Rezultatet e para të KSHZ-së: Kryetarë të ri të komunave Iseni, Gruevski. Bajramovski, Mehmedi dhe Pejovski

Edhe për komunën e Dollnenit të dhlnat janë përounuar tërësisht dhe sipas tyre në rrethin e dytë zgjedhor për kryetar komune Abdulla Bajramovski nga BDI-ja ka fituar 3818 vota, ndërsa Boshe Millosheski 3651 vota.

Në komunën e Studeniçanit në votimin e djeshem në rrethin e dytë zgjedhor për kryetar komune sipas rezultateve të para të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve të marra përmes postës elektronike Fati Iseni nga BDI-ja ka fituar 3479 vota, ndërsa Ismet Tërtovac nga PEI 2509 vota. Rezultatet janë nga 100 për qind e të dhënave.

Tërësisht janë përpunuar të dhënat edhe për komunln e Zelenikovës, ku sipas rezultateve të para më shumë vota ka fituar Vele Gruevski nga Kolaicioni i VMRO-DPMNE-së 1344 nga kandidati i pavarur Borçe Gievski i cili ka fituar 1250.

Edhe për komunën e Dollnenit të dhlnat janë përounuar tërësisht dhe sipas tyre në rrethin e dytë zgjedhor për kryetar komune Abdulla Bajramovski nga BDI-ja ka fituar 3818 vota, ndërsa Boshe Millosheski 3651 vota.

Në komunën Mavrovë-Rostushë në votimin e sotëm sipas rezultateve të para të marra përmes postës elektronike Mukrem Mehmedi nga Koalicioni i VMRO-DPMNE-së 1999 vota, ndërsa Ismet Ejupi nga BDI-ja ka fituar 1493 vota, ndërsa . Rezultatet janë nga të dhënat e tërësishme të përpunuara.

Në komunën Çuçer Sandevë sipas rezultateve të para më shumë vota ka fituar kandidati i pavarur Jovan Pejkovski ka fituar 2290. Voisllav Kiranxhiq nga Partia radikale Serbe në Maqedoni 1994 vota. Për këtë komunë nuk janë përpunuar të dhënat nga një vendvotim.

Nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor informojnë se për votimin e djeshëm nuk janë paraqitur parregullsi

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *