Home / Sport / Thellohet bashkpunimi mes shkollave të futbollit

Thellohet bashkpunimi mes shkollave të futbollit

Qëndrimi i shkollës së futbollit Vëllazërimi nga Razhbulli i Durrësit që drejtohet nga Idriz Gashi ka të bëjë bashkëpunimin tradicional të dy shkollave të futbollit “Do të qëndrojmë katër ditë dhe gjatë kësaj kohe do të zhvillojmë dy ndeshje me ekipin e nikoqir Vëllazërimin e Sllatinës ekip me të cilën jemi të binjakëzuar tani më katër vite me radhë” tha Idriz Gashi

Vazhdon tradita e vizitave të ndërsjellta Vëllazërimi i Sllatinës dhe Vllaznimi i Razhbullit
Nga data 10 deri më 14 prill në Sllatinë do të qëndrojë shkolla e futbollit Vëllazërimi i Razhbullit të Durrësit. Qëndrimi i shkollës së futbollit Vëllazërimi nga Razhbulli i Durrësit që drejtohet nga Idriz Gashi ka të bëjë bashkëpunimin tradicional të dy shkollave të futbollit “Do të qëndrojmë katër ditë dhe gjatë kësaj kohe do të zhvillojmë dy ndeshje me ekipin e nikoqir Vëllazërimin e Sllatinës ekip me të cilën jemi të binjakëzuar tani më katër vite me radhë” tha Idriz Gashi
Përndryshe nga binjakëzimi këtyre dy skuadrave nga Sllatina dhe Razhbulli realizohet në mënyrë të ndërsjellë vite me radhë dhe qëllim parësor ka njohjen dhe shoqërimin e fëmijëve nga dy vendet.
Deri më tani sllatinasit janë dëshmuar si nikoqirë mjaft të mirë dhe shpresohet se kështu do jetë edhe kësaj radhe.
Ekipi I Vllaznimit të Razhbullit kalimthi do të zhvillon edhe një ndeshje me Vllaznimin e Strugës ekip e cila gjithashtu është e binjakëzuar me durrsakët ashti si edhe Vllaznimi i Kumanovës.

Gjithashtu lexo

Kastriot Tusha dhe “Ballistët” këndojnë “Xhamadani vija vija” midis Milanos (Video)

“Ballistët” janë duke bërë atmosferë fantastike në Milano dhe atyre u wshtw bashkuar edhe Kastriot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *