Home / Lajme / Maqedoni / Filloi mësimi në 12 shkollat fillore të Tetovës

Filloi mësimi në 12 shkollat fillore të Tetovës

ë sh.f. “Istikball” arsimin fillorë e kanë startuar për 117 nxënës, në sh.f. “Përparimi” në Reçicë të Madhe gjithsejtë arsimin fillorë e kanë filluar 79 nxënës shqiptarë, në sh.f. “Liria” në Tetovë 100 nxënës, në sh.f. “Rilindja” në Sellcë 70 nxënës.

jithsej 1065 nxënës u ulën për herë të parë në bankat e shkollave fillore në komunën e Tetovës. Sipas Iljaz Halimit, udhëheqës i sektorit për veprimtari publike në komunën e Tetovës, për shkak të punimeve që kryhen procesi mësimorë do të fillojë me vonesë në dy shollat fillore “Migjeni” në Drenovec dhe “Naim Frashëri” në Tetovë.
Në sh.f. “Istikball” arsimin fillorë e kanë startuar për 117 nxënës, në sh.f. “Përparimi” në Reçicë të Madhe gjithsejtë arsimin fillorë e kanë filluar 79 nxënës shqiptarë, në sh.f. “Liria” në Tetovë 100 nxënës, në sh.f. “Rilindja” në Sellcë 70 nxënës. Në sh.f “Kirili & Metodi” Tetovë dhe Falishtë gjithsej arsimin fillorë e kanë filluar 88 nxënës, sh.f. “Migjeni” Tetovë kanë filluar gjithsej 176 nxënës, në sh.f “Besa” në Veshallë dhe Bozovcë gjithsej arsimin fillor e kanë filluar 12 nxënës, në sh.f “Gj. K Skënderbeu” në Poroj 80 nxënës, në sh.f “Naim Frashëri” Tetovë 198 nxënës, në sh.f “Rexhep Voka” në Shipkovicë dhe Brodec kanë filluar gjithsej 39 nxënës, në sh.f “Goce Dellçev” Tetovë kanë filluar 72 nxënës, dhe në sh.f “A.S Kikish” Tetovë procesin mësimorë e kanë filluar 34 nxënës.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *