Home / Lajme / Maqedoni / Ditë e hapur në kadastër

Ditë e hapur në kadastër

16-tetor“Deri në fund të vitit është paraparë një projekt i finasuar nga banka botërore për regjistrimin e pasurive të patundshme por si çdo projekt edhe ky I ka ato mangësi e veta” deklaroi zavendës drejtori i përgjithshëm për katastarë Afrim Useini.
Një numër I madh I qytetarëve që nga orët e hershme të mëngjesit kanë qëndruarë në hapësirat e kadastrës në Tetovë për të gjeturë një zgjidhje me problemet që përbllen ato.
Kjo dëshmon se në qytetin e Tetovën një numër I madh I banorve përballen më problemet e pasurive të patundëshme, dhe ne jemi në këtu për të zgjidhur këto probleme tha Useini

Tetovë, 16 tetor-Të enjten në Tetovë dhe Gostivarë ka qenë ditë e hapur në Kadastër.

Autoritetet e kadastrës së Shkupit kanë qëndruar në Tetovë për të dëgjuarë halle e qytetarëve që përballen me problemet me këtë institucion.Si zakonisht qytetarët përballen me problemet e pasurive të parregjistruara dhe për këtë arsye ne si kadastër çdo vit organizojmë një ditë të hapurë ku ata që përballen me probleme të gjejmë një rrugë më të shpjetë për zgjidhjen e tyre, thotë zëvendësdrejtori I përgjithshëm I kadastrës Afrim Useini.

“Deri në fund të vitit është paraparë një projekt i finasuar nga banka botërore për regjistrimin e pasurive të patundshme por si çdo projekt edhe ky I ka ato mangësi e veta” deklaroi zavendës drejtori i përgjithshëm për katastarë Afrim Useini.

Një numër I madh I qytetarëve që nga orët e hershme të mëngjesit kanë qëndruarë në hapësirat e kadastrës në Tetovë për të gjeturë një zgjidhje me problemet që përbllen ato.

Kjo dëshmon se në qytetin e Tetovën një numër I madh I banorve përballen më problemet e pasurive të patundëshme, dhe ne jemi në këtu për të zgjidhur këto probleme tha Useini.(U.H)

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *