Home / Lajme / Maqedoni / Në xhermë s`ka grupe të armatosura

Në xhermë s`ka grupe të armatosura

Bashkësia lokale dhe banorët e këtij fshati theksojnë se jeta në fshat është mëse normale ku banorët kryejnë punët e përditshme.”Gjendja e sigurisë është në nivel dhe vlerësojmë se nuk ka as një arsye për ndërhyrje apo akcion policor, meqë në fshatin tonë nuk ka as grupe të armatosura dhe as indivit që mund të rrezikojnë rendin, qetësinë dhe sigurinë publike”, tha Zilba Asani kryetar I bashkësisë lokale të fshatit Xhermë.

Tetovë, 1 tetor- Bashkësia lokale dhe banorët e fshatit Xhermë në mbledhjen e fundit të mbajtur të mërkurën mbrëma kanë dalur me një komunikatë të përbashkët dhe reagojnë ashpër dhe janë të shqetësuar për skenarët qëllimkqija që duan të njëllosin fshatin Gjermë me paramendime të këtilla.

Bashkësia lokale dhe banorët e këtij fshati theksojnë se jeta në fshat është mëse normale ku banorët kryejnë punët e përditshme.

”Gjendja e sigurisë është në nivel dhe vlerësojmë se nuk ka as një arsye për ndërhyrje apo akcion policor, meqë në fshatin tonë nuk ka as grupe të armatosura dhe as indivit që mund të rrezikojnë rendin, qetësinë dhe sigurinë publike”, tha Zilba Asani kryetar I bashkësisë lokale të fshatit Xhermë.

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *