Home / Lajme / Maqedoni / Kryetari i komunës së Tetovës Bexheti u takua me përfaqësues të Varazhdinit

Kryetari i komunës së Tetovës Bexheti u takua me përfaqësues të Varazhdinit

Tetovë, 17 nëntor
Kryetari i komunës së Tetovës drejtorët e ndërmarrjeve publike dhe të gjithë shefat e sektorëve kanë mundësi që të diskutojnë për mënyrën e menaxhimit të hapësirave të gjelbra që i kryen kjo ndërmarrje dhe për mundësinë për transmetimin e përvojës edhe në Tetovë.

Urim Hasipi
Në Tetovë sot u mbajt takim midis përfaqësuesve të pushtetit lokal të Tetovës, të kryesur nga kryetari i komunës Sadi Bexheti dhe qytetit kroat Varazhdin për shkëmbimin e përvojave në punën e ndërmarrjeve publike të dy qyteteve.

Kryetari i komunës Bexheti, drejotrët e ndërmarrjeve publike dhe të gjithë shefat e sektorëve marrin pjesë në prezantimin që bënë përfaqësues të Ndërmarrjes publike për gjelbërim nga Varazhdini.

Sipas drejtorit të ndërmarrjes “Parqe” nga Varazhdini, Milenko Priçek, Tetova është shumë qytet i bukur, por ka ende vende jo të gjelbëruara. Ai thote se këtu janë që të ndihmojnë për rritjen e gjelbërimit.

Kryetari i komunës së Tetovës drejtorët e ndërmarrjeve publike dhe të gjithë shefat e sektorëve kanë mundësi që të diskutojnë për mënyrën e menaxhimit të hapësirave të gjelbra që i kryen kjo ndërmarrje dhe për mundësinë për transmetimin e përvojës edhe në Tetovë.

Komuna e Tetovës ekspertëve nga Varazhdini i dhuroi CD me fotografi dhe video nga parqet në qytet me qëllim që të debatohet për përmirësimin e tyre.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *