Home / Lajme / Maqedoni / Shtrohet me pllaka betoni parteri i rrugës “Shtipska

Shtrohet me pllaka betoni parteri i rrugës “Shtipska

16 nëntor-
Ndërmarrja komunale geoinxhenjering si ndërmarje që punon në kuadër të komunës së Tetovës ka filluar instalimin e kanailzit atmosferik dhe ujrave të zeza në rrugën Dervish Cara në gjatesi prej 200 metra si dhe rregullimin e parkingut pas kullës te shkolla fillore Liria . Ky projekt kushton mbi 5 milion denar kurse punët I rezalizon ndërmarja Dafi-Ag nga Tetova.

Urim hasipi
Sot ka filluar ndërtimi i parterit në rrugën “Shtipska” tek Blloku Urban 99. Sipërfaqja e parteri prej 2350 metër katror do të shtrohet me pllaka betoni. Projektin e financon komuna e Tetovës, ndërsa realizohet nga Ndërmarrja Publike “Geoinzhinering”.
Projekti kap vlerën prej 3 milionë e 494 mijë e 178 denarësh.

Në prag të sezonit të dimrit në disa rrugë të Tetovës është duke u punuar me intezitet të theksuarë në rrugullimin e infrastrukturës së qytetit.

Ndërmarrja komunale Geoinxhenjering si ndërmarrje që vepron në kuadër të komunës së Tetovës ka filluar instalimin e kanailzit atmosferik dhe ujrave të zeza në rrugën Dervish Cara në gjatesi prej 200 metra si dhe rregullimin e parkingut pas kullës te shkolla fillore Liria . Ky projekt kushton mbi 5 milion denar kurse punët I rezalizon ndërmarja Dafi-Ag nga Tetova.

Ndërmarja geoinxhenjerig është duke punuarë edhe reth infrastukturë përeth shkollës Naim Frashëri kuse së shpejti pritet të filloj punët edhe në bllokun 70 në Tetovë.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *