Home / Lajme / Maqedoni / Thaçi zhvillon takime me qytetarët

Thaçi zhvillon takime me qytetarët

16 nëntor
”Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi, në këta takime elaboron Marrëveshjen politike të propozuar nga PDSH-ja si e vetmja zgjidhje për çështjen shqiptare në Maqedoni, situatën aktuale politike, çështjen e referndumit, bllokimin e procesit integrues të Maqedonisë e të tjera.Këta takime me qytetarë do të vazhdojnë edhe në të ardhmen”, ka bërë të ditur zëdhënësi I kësaj partie Adriatik Imeri.

Urim Hasipi

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi edhe gjatë kësaj jave ka vazhduar që të mbajë takime me qytetarët nëpër nëndegët e PDSH-së, si Pirok, Debërdoll, Vrutok, Çegran, Radiovcë, Tenovë, Ladorisht, Koroshisht dhe Livadhi.

Interesimi i qytetarëve për këta takime është tejet i madh, duke pasur parasysh shqetësimin e gjithë shqiptarëve për situatën tejet të keqe dhe të rëndë të shqiptarëve në Maqedoni.

”Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi, në këta takime elaboron Marrëveshjen politike të propozuar nga PDSH-ja si e vetmja zgjidhje për çështjen shqiptare në Maqedoni, situatën aktuale politike, çështjen e referndumit, bllokimin e procesit integrues të Maqedonisë e të tjera.Këta takime me qytetarë do të vazhdojnë edhe në të ardhmen”, ka bërë të ditur zëdhënësi I kësaj partie Adriatik Imeri.

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *