Home / Lajme / Rajon / Delegacionet e Rusisë dhe të SHBA-së i harmonizuan pozicionet për marrëveshjen e re për armë bërthamore strategjike

Delegacionet e Rusisë dhe të SHBA-së i harmonizuan pozicionet për marrëveshjen e re për armë bërthamore strategjike

Moskë, 18 dhjetor
Sipas tij, pozicionet për marrëveshjen tashmë janë harmonizuar dhe së shpejti do të liferohet komunikata zyrtare për këtë, transmetuan agjencitë

Delegacionet e Rusisë dhe të SHBA-së në negociatat në Gjenevë, e përfunduan punën kryesore të marrëveshjes ruso-amerikane për armë bërthamore strategjike, kumtoi agjencia Interfaks, duke iu referuar një burimi ushtarak diplomatik në Moskë.

Sipas tij, pozicionet për marrëveshjen tashmë janë harmonizuar dhe së shpejti do të liferohet komunikata zyrtare për këtë, transmetuan agjencitë

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *