Home / Lajme / Rajon / Kukës: Bora bllokon 5 autobusë nga Kosova

Kukës: Bora bllokon 5 autobusë nga Kosova

19 dhjetor-
Lëvizja e automjeteve në këtë aks është shumë e vështirë si pasojë e akullit mbi sipërfaqen e asfaltit, ndërkohë që trashësia e dëborës në pjesët anësore arrin në 40-50 cm

Pesë autobusë me udhëtarë nga Kosova ndodhen të bllokuar nga reshjet e dëborës në aksin Shën Mëri-Shllak, në Qarkun e Kukësit.

Autobusët qëndrojnë të bllokuar që prej orës 13:00, dhe shkak i këtij bllokimi është bërë dalja nga rruga e njërit prej tyre.

Lëvizja e automjeteve në këtë aks është shumë e vështirë si pasojë e akullit mbi sipërfaqen e asfaltit, ndërkohë që trashësia e dëborës në pjesët anësore arrin në 40-50 cm.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *