Home / Lajme / Rajon / Lirohen pengjet, të cilat i ka mbajtur një burrë i armatosur në Bankën komerciale në Pragë

Lirohen pengjet, të cilat i ka mbajtur një burrë i armatosur në Bankën komerciale në Pragë

Pragë, 16 dhjetor
Burri i armatosur ka kërkuar shpërblesë me vlerë disa miliona kruna (1 milion kruna = 38,5 mijë euro) dhe është arerstuar nga policia, e cila po i heton motivet dhe hollësirat për këtë ngjarje.

Së pari i lirua gruaja për të cilën jozyrtarisht kuptohet se është drejtoresha e filialit të bankës, e pastaj edhe gruaja e dytë, e punësuar në bankë, pas çka u arrestua edhe rrëmbyesi i dyshimtë.

Policia çeke i ka liruar dy gratë të cilat si pengje disa orë i ka mbajtur një rrëmbyes i armatosur në një filial në “Bankën komerciale” çeke në Pragë, njoftoi korrespodenti i televizionit Koha nga Praga.

Burri i armatosur ka kërkuar shpërblesë me vlerë disa miliona kruna (1 milion kruna = 38,5 mijë euro) dhe është arerstuar nga policia, e cila po i heton motivet dhe hollësirat për këtë ngjarje.

Së pari i lirua gruaja për të cilën jozyrtarisht kuptohet se është drejtoresha e filialit të bankës, e pastaj edhe gruaja e dytë, e punësuar në bankë, pas çka u arrestua edhe rrëmbyesi i dyshimtë.

Sipas burimeve jozyrtare bëhet fjalë për një çek të moshës mes 40 dhe 50 vjeçar.

Në aksionin për lirimin e pengjeve, të cilat gjenden në gjendje të mirë shëndetësore morën pjesë rreth një qind policë, mes të cilëve ka pasur edhe pjesëtarë të njësisë speciale për intervenim të shpejtë dhe piroteknikë.

Gjithashtu lexo

Një polic turk është vrarë nga luftëtari i SHI-së në stacionin policor në Stamboll

Një polic turk mbrëmë është goditur me thikë për vdekje në stacionin policor në Stamboll …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *