Home / Lajme / Maqedoni / PDSH me platforme per dalje nga kriza

PDSH me platforme per dalje nga kriza

4 dhjetor-
Mendoj qe prej sot pas ketij apeli publik që është një fillim i këtij aktiviteti, për njerëzit që mos ti humbin shpresat se ka shpresa, kemi projekt kemi platformë, e deri te puna poshtë në teren me aktivistët, që të mos bëhen pre e skenareve të ndryshme të cilat mundë të jenë negative.Po lloj lloj skenaresh ka, mund të vijnë avanturistë të ndryshëm të cilët mundë t1i thonë miletit se ne e zgjidhim problemin për një ditë për një muaj, nuk ka nevoj për qasje apo lëvizje ekstremiste jemi në kuadër tejet pozitiv të integrimit dhe plus jemi në një situatë ndoshta duket pak pretencioze po shqiptarët e Maqedonisë për herë të parë dinë cka kërkojnë kanë projekt të vërtetë”, tha Thaçi

Urim Hasipi
Kryetari i PDSH-së, z. Menduh Thaçi sot në seli të partisë u takua me këshilltarët e tij, ku u diskutuar rreth situatës aktuale politike.

Ne jemi të gatshëm që të jemi pjesë e një dialogu shumë të thellë për dalje prej krizës.Këtë e ka deklaruar kryetari i PDSH-së Menduh Thaci, pas takimi me këshilltarët e tij.

Sipas Thaçit Maqedonia përfundimisht nuk do të ketë datë për fillim të bisedimeve.

Mendoj qe prej sot pas ketij apeli publik që është një fillim i këtij aktiviteti, për njerëzit që mos ti humbin shpresat se ka shpresa, kemi projekt kemi platformë, e deri te puna poshtë në teren me aktivistët, që të mos bëhen pre e skenareve të ndryshme të cilat mundë të jenë negative.

Po lloj lloj skenaresh ka, mund të vijnë avanturistë të ndryshëm të cilët mundë t1i thonë miletit se ne e zgjidhim problemin për një ditë për një muaj, nuk ka nevoj për qasje apo lëvizje ekstremiste jemi në kuadër tejet pozitiv të integrimit dhe plus jemi në një situatë ndoshta duket pak pretencioze po shqiptarët e Maqedonisë për herë të parë dinë cka kërkojnë kanë projekt të vërtetë”, tha Thaçi

Sipas tij, Maqedonasit vetëm nëpërmjet marrëveshjes së vërtetë politike me shqiptarët mund ta legjitimojnë identitetin e tyre. Komplet shqiptarët nuk hyjnë në ujin e asaj që tu eliminohet identiteti, projekt marrëveshja e PDSH-së ofron legjitimim të brendëshëm të këtij identiteti.

Ndryshe, numri një i PDSH-së apeloi që shqiptarët të mos i humbin shpresat për një të ardhme më të mirë, duke aluduar në plaftormën e partisë që drejton ai.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *