Home / Lajme / Maqedoni / Gjashtë degë distancohen nga Demokracia e Re

Gjashtë degë distancohen nga Demokracia e Re

18 janar-
Kjo është bërë e ditur gjatë një prononcimi të ish anëtarit të kryesisë qendrore Adnan Azizit.Sipas tij, kryetari I partisë nuk ka përfillur kërkesën e tyre, që të mos mbahet mbledhja e kuvendit të përgjithshëm dhe këtë mbledhje e ka mbajtur me bodiguardët e tij dhe njerëz të cilët kanë qenë mysafir dhe anëtarë të partive tjera

Gjashtë Degë të Demokracisë së Re në Tetovë dhe rrethinë, braktisin radhët e kësaj partie.Behet fjale per deget e Tearces, Jegunocit, Bervenices, Bogovija, Tetovës dhe Zhelines.

Kjo është bërë e ditur gjatë një prononcimi të ish anëtarit të kryesisë qendrore Adnan Azizit.

Sipas tij, kryetari I partisë nuk ka përfillur kërkesën e tyre, që të mos mbahet mbledhja e kuvendit të përgjithshëm dhe këtë mbledhje e ka mbajtur me bodiguardët e tij dhe njerëz të cilët kanë qenë mysafir dhe anëtarë të partive tjera.

Sipas Azizit, kreu I Demokracisë së re I ka thyer të gjithë përcaktimet e partisë dhe në bazë të asaj që janë marrë vesh në fillim.Këta degë të Demokracisë së re nuk do të kalojnë në ndonjë parti tjetër por vetëm distancohen nga DR-ja.Sipas tij, Imer Selmani ka dhene urdher qe te mbyllen selite e Dr-se ne Shkup dhe ne sot ne Tetove.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *