Home / Lajme / Maqedoni / Imeri, Kadriu, Sejdini dhe Zymberi, nënkryetarë të DR-së

Imeri, Kadriu, Sejdini dhe Zymberi, nënkryetarë të DR-së

Shkup, 19 janar
Këshilli Drejtues zgjodhi këta sekretarë të sekretariateve të DR-së. Sekretar për marrëdhënie të jashtmeu zgjodh Sulejman Rushiti, sekretar organizativ, Fatmir Etemi, sekretar për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Besim Dogani, sekretar për decentralizim dhe pushtet lokal, Bastri Bajrami, sekretar për arsim dhe shkencë, Gjylymsere Kasapi, sekretar për ekonomi dhe financa, Rolanda Prevalla, sekretar për bujqësi, pylltari dhe mbrojtje të ambientit, Vaid Saiti, sekretar për Siguri dhe menaxhim të krizave, Argëtim Asani, sekretar për rini, kulturë dhe sport, Dritan Ramadani dhe sekretar për marrëdhënie me publikun, Arjanit Hoxha.

Këshilli Drejtues i Demokracisë së Re sot mbajti mbledhjen e tij të parë, ku në rend dite kishte zgjedhjen e nënkryetarëve dhe sekretarëve të partisë. Në këtë mbledhje u zgjodhën 4 nënkryetarë dhe sekretarët e sekretariateve të cilët do të funksionojnë si “qeveri nën hije” e Demokracisë së Re, nën moton “Qeveria e rrugës së drejtë”.

Nënkryetarë të DR-së u zgjodhën Xhever Imeri, Flora Kadriu, Mirjana Sejdini dhe Abedin Zymberi.

Këshilli Drejtues zgjodhi këta sekretarë të sekretariateve të DR-së. Sekretar për marrëdhënie të jashtmeu zgjodh Sulejman Rushiti, sekretar organizativ, Fatmir Etemi, sekretar për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Besim Dogani, sekretar për decentralizim dhe pushtet lokal, Bastri Bajrami, sekretar për arsim dhe shkencë, Gjylymsere Kasapi, sekretar për ekonomi dhe financa, Rolanda Prevalla, sekretar për bujqësi, pylltari dhe mbrojtje të ambientit, Vaid Saiti, sekretar për Siguri dhe menaxhim të krizave, Argëtim Asani, sekretar për rini, kulturë dhe sport, Dritan Ramadani dhe sekretar për marrëdhënie me publikun, Arjanit Hoxha.
/ Zhurnal /

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *