Home / Lajme / Maqedoni / Janë hospitalizuar nëntë persona të tjerë me simptome të gripit

Janë hospitalizuar nëntë persona të tjerë me simptome të gripit

11 janar
Në repartin infektiv në Spitalin ushtarak nuk ka të hospitalizuar të rinj dhe atje për momentin po shërohen 11 persona me simptome të gripit.

Në Klinikën për sëmundje në Shkup gjatë 24 orëve të kaluara janë hospitalizuar dy pacientë të rinj dhe atje për momentin në mënyrë spitalore po mjekohen 34 fëmijë me simptoma të gripit (të moshës prej gjashtë muaj deri në pesë vjet).

Urim Hasipi
Gjatë 24 orëve të fundit, në Klinikën për sëmundje infektive janë hospitalizuar hospitalizuar katër pacientë të rinj me simptoe të gripit dhe atje për momentin, në mënyrë spitalore po mjekohen 60 persona. Pesë prej tyre janë me fotografi më të rëndë klinike dhe ndodhen në mbështetje të vazhdueshme oksigjeni, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Në repartin infektiv në Spitalin ushtarak nuk ka të hospitalizuar të rinj dhe atje për momentin po shërohen 11 persona me simptome të gripit.

Në Klinikën për sëmundje në Shkup gjatë 24 orëve të kaluara janë hospitalizuar dy pacientë të rinj dhe atje për momentin në mënyrë spitalore po mjekohen 34 fëmijë me simptoma të gripit (të moshës prej gjashtë muaj deri në pesë vjet).

Në Institutin për sëmundje të mushkërive tek fëmijët – Kozle, gjatë 24 orëve të fundit janë hospitalizuar tre fëmijë me formë më të lehtë të pneumonisë dhe atje për momentin po shërohen 20 fëmijë.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *