Home / Lajme / Maqedoni / NPK “Tetova”-Tetovë mirëmban akset rrugore

NPK “Tetova”-Tetovë mirëmban akset rrugore

29 janar-
Sipas drejtorit të kësaj ndërmarrjeje, Hasan Luma, në bazë të nevojave të terrenit, në bashkëpunim me Sektorin e komunikacionit që funksionon në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, me makineri bashkëkohore intervenohet për pastrimin e borës nga akset rrugore dhe hedhje të kripës në vendet me akull.

Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova” – Tetovë, gjatë kësaj periudhe merret me mirëmbajtjen e akseve rrugore ne vendet urbane dhe rurale të komunës së Tetovës.

Sipas drejtorit të kësaj ndërmarrjeje, Hasan Luma, në bazë të nevojave të terrenit, në bashkëpunim me Sektorin e komunikacionit që funksionon në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, me makineri bashkëkohore intervenohet për pastrimin e borës nga akset rrugore dhe hedhje të kripës në vendet me akull.
Punëtorët e NPK “Tetova”-Tetovë paralelisht punojnë edhe për pastrimin e borës para ndërmarrjeve dhe në vendet të cilat janë më të frekuentuara nga këmbësorët.

Pastrimi i akseve rrugore në këtë periudhë është punë prioritare për NPK “Tetova” – Tetovë, në mënyrë që të parandalohen aksidentet eventuale.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *