Home / Lajme / Maqedoni / Shkodran Idrizi nesër ekstradohet në Maqedoni

Shkodran Idrizi nesër ekstradohet në Maqedoni

4 janar-
Idrizi do të ekstradohet në Shkup pasi autoritetet gjermane refuzuan kërkesën e tij për azil politik. Gjermanët e kanë pranuar kërkesën për ekstradim sepse Idrizi është i dënuar me një vit burgim për flasifikimin e dokumentave të udhëtimit, por edhe se është i dyshuar kryesor për rastin e “Mavrovës”.

Shkodran Idrizi nesër ekstradohet në Maqedoni Autoritetet gjemrane e kanë miratuan kërkesën për ekstradimin e Shkodran Idrizit, të dyshuarit kryesor për maltretimin e punëtorëve të Mavrovës, sepse gjykatat maqedone e kanë dënuar me një vit burgim për falsifikim dkumentash Shkodran Idrizi, i dyshuari kryesor për maltretimin e punëtorëve të ndërmarjes ndërtimore “Mavrovo” gjatë lutës së vitit 2001, nesër do të kthehet në Maqedoni.

Idrizi do të ekstradohet në Shkup pasi autoritetet gjermane refuzuan kërkesën e tij për azil politik. Gjermanët e kanë pranuar kërkesën për ekstradim sepse Idrizi është i dënuar me një vit burgim për flasifikimin e dokumentave të udhëtimit, por edhe se është i dyshuar kryesor për rastin e “Mavrovës”.

Familja e Skodranit thonë se familijari i tyre është i pafajshëm dhe pohojnë se ai është viktimë e lojrave politike. Ato ftojnë partitë shqiptare që të angazhohen që ky rast të ndërpritet.

Idrizi ishte arrestuar në Gjermani në marst të vitit të kaluar, por ishte liruar pas një jave. Për së dyti Shkodranin gjermanët e arrestuan para vitit të ri, pasi kishin marrë kërkesë nga autoritetet maqedone për esktradim. Avokati i Shkodranit menjëherë kishte bërë kerkesë për azil politikë, por autoritetet e Gjermanisë refuzuan kërkesën. / Zhurnal /

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *