Home / Lajme / Maqedoni / Tetova shpëton nga bomba ekologjia

Tetova shpëton nga bomba ekologjia

14 janar-
Në takimin e realizuar në “Rusino”, mes kryetarit të komunës së Tetovës Prof. Dr. Sadi Bexheti, kryetarit të komunës së Gostivarit, Rufi Osmani, kryetarit të Këshillit Regjional të komunave të rajonit të Pollogut, Fatmir Izairi dhe ministrit të Ekologjisë, Nexhati Jakupi është arritur marrëveshje që të fillohet me bartjen e mbeturinave nga Tetova për në deponinë rajonale “Rusino”.

Ky takim është iniciuar nga kryetari i Këshillit Regjional të komunave të rajonit të Pollogut, Fatmir Izairi.

Problemi i deponimit të egër të mbeturinave në Tetovë tashmë ka gjetur zgjidhje.
Në takimin e realizuar në “Rusino”, mes kryetarit të komunës së Tetovës Prof. Dr. Sadi Bexheti, kryetarit të komunës së Gostivarit, Rufi Osmani, kryetarit të Këshillit Regjional të komunave të rajonit të Pollogut, Fatmir Izairi dhe ministrit të Ekologjisë, Nexhati Jakupi është arritur marrëveshje që të fillohet me bartjen e mbeturinave nga Tetova për në deponinë rajonale “Rusino”.

Ky takim është iniciuar nga kryetari i Këshillit Regjional të komunave të rajonit të Pollogut, Fatmir Izairi.

Bartja e mbeturinave do të fillojë menjëherë duke filluar që nga nata e së enjtes, nga ora 21:00, ndërkohë që paralelisht me bartjen do të realizohen edhe punët e mbetura në deponinë “Rusino”. Me këtë marrëveshje i jepet fund problemit që një kohë të gjatë ka shqetësuar qytetarët e Tetovë

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *